Aanbod

Allround grafisch ontwerp!

Met onze kennis van zowel grafisch ontwerp, webdesign, drukwerk, fotografie en persoonlijk drukwerk bieden wij als grafisch bureau een totaalpakket aan voor al jouw online en offline communicatie.

Persoonlijk drukwerk / fotografie

Heb jij binnenkort iets speciaals te vieren? Jullie huwelijksdag of de geboorte van je kleine wonder bijvoorbeeld. Of viert je kind binnenkort zijn of haar eerste feestje? Misschien zet hij of zij de grote stap naar een communie- of lentefeest? Vakwerk helpt je maar al te graag met het bijhorende drukwerk op maat van jouw wensen. Zo maken we die speciale dag, nog een tikkeltje bijzonderder!

Webdesign

Een website is vaak het eerste wat de klant van jouw zaak of organisatie te zien krijgt en moet dus zorgen voor een goede eerste indruk. Een mooie en gebruiksvriendelijke website maakt van die indruk een positieve ervaring. Wij bouwen jouw website zodat hij perfect aansluit bij jouw huisstijl en zo een digitaal verlengstuk van jouw bedrijf wordt.

Logo & Huisstijl

Jouw zaak krijgt de uitstraling die ze verdient dankzij een aantrekkelijke, professioneel ontwikkelde huisstijl en een passend en mooi ogend logo. Dat biedt jouw zaak een sterke identiteit en onderscheidt jezelf van je concurrent.

Drukwerk

Met de juiste reclame tillen wij jou naar een hoger niveau. Wij helpen jou graag bij het uitkiezen en uitwerken van drukwerken zoals folders, naamkaartjes, briefpapier, flyers, bestickering, noem maar op …

Fotografie

De ideale wijze om jouw product/bedrijf in de kijker te zetten is met persoonlijke beelden. Professionele foto’s kan je op allerlei manieren inzetten om je imago te versterken.

Heb je nog een vraag? Wij weten het antwoord!

aarzel dus niet om een afspraak te maken, of een berichtje te sturen !